Uw Specialist in Transport Software

Succes Verhaal

Dick Weijgertze (Jac. Meisner Int. Expeditiebedrijf B.V.): “Sprinter 2000 stelt ons in staat alle processen electronisch te verrichten” 

In 1959 is Jac. Meisner opgericht door Dhr. Jac Meisner. Het bedrijf was toen gespecialiseerd in het afhandelen en controleren van Argentijns vlees. Tegenwoordig is Jac. Meisner leading op het gebied van veterinaire import.

Het succes van Jac. Meisner is te verklaren door het klantgericht werken, leveren van maatwerk op logistiek gebied én brede kennis van veterinaire- en douanezaken. Verdere beschikt men over een stabiele IT infrastructuur welke dag en nacht beschikbaar is.

Sinds 2008 werkt Jac. Meisner met Sprinter 2000. “Dit softwarepakket, in combinatie met haar supportdesk, voldoet volledig aan onze verwachting. Het stelt ons in staat alle processen eclectronisch te verrichten. Tevens ondersteunt Sprinter 2000 de directie met gerichte rapportage over lading- en financiële gegevens. Je zou Sprinter 2000 kunnen vergelijken met een maatkostuum, welke zonder eindeloze discussie vermaakt kan worden naar de laatste mode” aldus Dhr. Weijgertze.

Door haar neutrale positie zonder enig ander belang dan haar klanten, kan Jac Meisner haar klanten blijven bedienen. Ook door de voorspelde groei van de Rotterdamse haven zal de lading toenemen en er meer vraag zijn naar gespecialiseerde bedrijven met een hoge service graad