Uw Specialist in Transport Software

Succes Verhaal

Ries Meijering (DTS BV): “Sprinter 2000 is zeer sterk en werkvriendelijk” 

DTS b.v.is in 1992 opgericht en onderhoudt wekelijks autogroepage diensten op Italië, direct en in beide richtingen. Middels diverse vertrekken per week garanderen zij een correcte en betrouwbare service met korte looptijden.

Sinds 1999 is Dhr. Meijering de enige aandeelhouder in DTS b.v. Een jaar later richtte hij tevens DTS Customs op. Dit is is een Douane expediteur voor derden. Zij zijn AEO gecertificeerd en in het bezit van nagenoeg alle vergunningen.

De kracht van DTS ligt volgens Meijering in hun specialisme: “Alle medewerkers van DTS beheersen de Italiaanse taal. Verder bedienen we ook Zuid-Italie en de eilanden. Er is altijd direct contact met klanten en/of leveranciers. We hanteren hierbij korte lijnen en gemaakte afspraken worden nagekomen. We begeleiden de zending echt van A tot Z. Hierbij is Sprinter 2000 vanaf dag 1 een zeer belangrijke ondersteuning geweest.  Het is een zeer sterk en werkvriendelijk programma. Altijd aan te passen naar de wensen van de gebruiker.”

Momenteel heeft  DTS een zeer sterke marktpositie als Italië specialist en Douane-expediteur. DTS is gecertificeerd door Graydon als financieel gezond bedrijf. In de toekomst zullen zij dan ook op dezelfde voet door gaan. “En uiteraard altijd alert blijven in de markt.” aldus Dhr. Meijering.