Uw Specialist in Transport Software


 

Transport software Sprinter 3000

(in ontwikkeling) 


 augustus 2017

Wij kunnen u hardop melden dat Cargo Data Systems een start heeft gemaakt met de basis van onze nieuwe web applicatie.  Uitgebreide Software zoals u van ons gewend bent, in een nieuw jasje, in de cloud! De eerste schermen zijn een feit! We hopen dit jaar de eerste pilots met enkele modules te draaien met ons nieuwe softwarepakket “Sprinter 3000”

 

 Sneak preview Sprinter3000

 

 

Enkele nieuwe functies in transport software Sprinter 3000

 

Zending etappes (Shipment legs)
Een grote verandering in Sprinter 3000 is dat we gaan werken met zogenaamde Shipment Legs. Dit heeft als voordeel dat alle modaliteiten kunnen worden ondergebracht in één zending. Elke leg kan worden toegewezen aan een zogenaamde leg owner. Zo heeft u voor-, hoofd-,  en natransport overzichtelijk in één zending.

Multicompany
Heeft u meerdere vestigingen wereldwijd? In Sprinter 3000 kan een onbeperkt aantal vestigingen worden toegevoegd aan uw applicatie. U werkt in één omgeving en heeft uitgebreide rapportage mogelijkheden. Transportdocumenten kunnen elk hun eigen logo, adresgegevens en opmaak bevatten, zodat elke vestiging haar eigen identiteit behoudt. 

Adres rollen
Dubbele invoer van adressen is verleden tijd. In Sprinter 3000 kan één adres verschillende rollen hebben. Is een klant tegelijkertijd ook je vervoerder, rederij of agent? Geen enkel probleem in Sprinter 3000. Ook kunnen van één bedrijf meerdere adressen genoteerd worden. Verder is er rekening gehouden met de verschillende adres layouts per land; alle adres informatie op de juiste plaats op uw documenten! 

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die u met Sprinter 3000 in de toekomst heeft. Heeft u vragen over onze nieuwe webapplicatie? Onze Acccount Manager Marscha Ensink beantwoordt ze graag! Mail haar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .