Vooruitblik Cargo Data Systems

-

Cargo Data Systems

Uw TMS leverancier

December 2016 

Vooruitblik Cargo Data Systems

Beste relatie, 

 

Sinterklaas en Zwarte Piet hebben ons land weer verlaten, de eerste ijspret op natuurijs is een feit en de winkels liggen weer vol met kerstversiering: het eind van het jaar komt dichterbij!

  

Met 2017 in zicht is dit hét moment om kort terug te blikken, maar vooral vooruit te kijken.

Message Communication Centre

2016 was een veelbewogen jaar met de lancering van het Message Communication Centre, ons nieuwe berichten platform. Het platform is in staat berichten te ontvangen van verschillende partijen, vervolgens te vertalen en door te sturen naar een andere partij, zonder tussenkomst van een Customs Service Provider. Sprinter 2000 en Douaneloods zijn hiermee officieel gecertificeerde Douane softwarepakketten die de berichten van haar gebruikers direct bij de Douane instuurt en retour ontvangt. Inmiddels is 95% van onze klanten succesvol overgestapt. Tot op heden wordt het “MCC” voornamelijk gebruikt voor communicatie met de Douane. In de toekomst kunnen hier nog andere berichtenstromen aan worden toegevoegd. Uiteraard houden wij u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

 

25-jarig jubileum

Naast deze nieuwe ontwikkeling hebben wij ons 25-jarig bestaan gevierd. Ons succes hebben wij mede te danken aan onze enthousiaste en trouwe klanten, aan u! Wij hebben in de stralende zon, onder het genot van een hapje en een drankje samen met u stilgestaan bij dit jubileum. Nogmaals bedankt voor uw aanwezigheid! We merkten deze middag dat de toekomst van Sprinter 2000 niet alleen ons bezig houdt, maar dat ook u nieuwsgierig bent naar de af te leggen weg van Sprinter 2000. Wij willen onze toekomstplannen dan ook graag met u delen.

 

Nieuwe Web applicatie “Sprinter 3000”

Wij kunnen u nu namelijk hardop melden dat Cargo Data Systems in het nieuwe jaar een start gaat maken met de basis van onze nieuwe web applicatie.  Uitgebreide Software zoals u van ons gewend bent, in een nieuw jasje, in de cloud! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Wij kunnen niet zonder uw expertise en zullen het dan ook niet nalaten om onze trouwe gebruikers te betrekken bij deze nieuwe ontwikkelingen. In de zomer van 2017 hopen wij de eerste pilots met enkele modules te draaien met ons nieuwe softwarepakket “Sprinter 3000”, voor welke wij overigens nog een geschikte naam zoeken.

 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Marscha Ensink, Account Manager via marscha@cds-nl.com

 

Nieuwe klanten

Verder verwelkomen wij graag onze nieuwe klanten. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking in het nieuwe jaar.

  

   Wij wensen u allen fijne kerstdagen

     en een gelukkig, gezond en succesvol 2017!

 

 

Met vriendelijke groeten,

Team Cargo Data Systems


 

 

Emmerblok 33, 4751 XE, Oud  Gastel www.cds-nl.com info@cds-nl.com
Not interested any more?

 

Powered by AcyMailing
Bijlagen
veelgesteldevragenmcc_1.pdf