Update MCC

-

Cargo Data Systems

Uw TMS leverancier

Update MCC 

 

Beste Sprinter 2000 gebruiker, 

 

Na onze laatste nieuwsbrief van Maart 2016 zijn de ontwikkelingen van het Message Communication Center (MCC) en Sprinter 2000 in een hoog tempo door gegaan. Met deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en geven we antwoord op “veel gestelde vragen”. Indien u nog onbeantwoorde vragen heeft horen we dit graag van u. (Mail naar: info@cds-nl.com o.v.v. MCC Q&A) 

 

Een veel gestelde vraag is “Hoe staat het met de ontwikkeling van AGS3 in Sprinter 2000? Met trots kunnen we u melden dat Cargo Data Systems vanaf 25 april de AGS3 aangiften verstuurt in het kader van fase 2. Hiervoor is één van onze klanten door de douane aangewezen als pilot. Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden van de resultaten en ontwikkelingen. Tevens is het nu ook mogelijk om ECS 755 berichten via het MCC te versturen.  

 

CLIENT PD

In Sprinter 2000 zijn ook de Client PD Import aangifte in zijn geheel afgerond. Er worden al volop aangiften verstuurd via het MCC door een aantal klanten. 

 

Business Rules

We proberen de declarant / gebruiker zo goed mogelijk te ondersteunen bij het invullen van de aangifte door middel van ingebouwde business rules. Door te werken met verplichte velden, wordt de kans op het insturen van foutieve aangifte beperkt. 

 

Ervaringen van onze MCC gebruikers

Wij onderhouden nauw contact met de huidige MCC gebruikers en gebruiken hun input en feedback om het MCC te optimaliseren. Deze intensieve samenwerking zorgt ervoor dat het aanmaken van aangiften voor eenieder nog beter en makkelijker wordt.

 

Nieuwsgierig geworden naar het MCC?

Neem contact op met onze Sales afdeling voor een zeer aantrekkelijk aanbod. Contactpersoon: Account Manager Marscha Ensink marscha@cds-nl.com


Met vriendelijke groeten,

Team Cargo Data Systems


 

 

Emmerblok 33, 4751 XE, Oud  Gastel www.cds-nl.com info@cds-nl.com
Not interested any more?

 

Powered by AcyMailing
Bijlagen
veelgesteldevragenmcc_1.pdf